B2B webdesign

In het kort

Een B2B koper heeft al meer dan 50% van zijn of haar klantreis doorlopen voordat deze contact opneemt met de verkopende partij. Eerst wordt gezocht naar relevante informatie en zoekt men naar mogelijke oplossingen voor het probleem dat wordt ervaren.

Jouw website speelt hierin een enorme rol. Deze moet vindbaar zijn wanneer potentiële klanten op zoek zijn naar jouw product of dienst of een probleem ervaren dat jij voor ze kan oplossen.

Met slimme technieken overtuig je hen van jouw meerwaarde zodat ze contactgegevens achterlaten.

Wij helpen je met een slimme B2B website die potentiële klanten als een magneet naar je toe trekt. Meet weten? Vraag een gratis consult aan en we vertellen je er alles over.

Benieuwd naar meer? Laten we dan even bellen!

“Eerder nam ik afscheid van 5 online marketingbureaus die onvoldoende bijdroegen aan de groei van mijn bedrijf. De samenwerking met FellowFish sinds begin 2019 is dan ook een hele verademing…”

De B2B website anno nu

Veel B2B organisaties hebben nog een online visitekaartje. Een website waarop staat wat ze doen en hoe je contact met ze opneemt.

Helaas is dat niet meer voldoende. Voorheen was de website enkel bedoeld om personen die werden gerefereerd of koud werden gebeld een plek te geven om meer informatie te vinden.

Tegenwoordig start de zoektocht van een B2B koper met onderzoek. Men gaat in Google op zoek naar mogelijke oplossingen voor zijn of haar probleem en wie dit kan gaan doen.

Je moet vindbaar zijn als men op zoek is, en je website moet zo zijn ingericht dat je bezoekers ook contactgegevens achterlaten.

Een moderne B2B website is;

· Goed vindbaar in zoekmachines

· Geoptimaliseerd voor mobiele apparaten

· Biedt informatieve content

· Is ingericht om leads te genereren

Met een sterke website zorg je voor relevant verkeer en zet je deze om in leads voor jouw organisatie.

Fellowfish voor je website?

Op zoek naar een website die goed vindbaar is en leads genereert? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je nieuwe website is geoptimaliseerd voor zoekmachines en mobiele apparaten. We zorgen ervoor dat de marketingtechnieken achter de website optimaal werken en zorgen voor krachtige webteksten die leads genereren.

Wat we voor je kunnen doen:

Krachtige websites bouwen

Je huidige website optimaliseren voor zoekmachines

Leadgeneratie van je website verbeteren

Case: Marketing en siteadvies voor Matrabike

  • Google Adwords
  • Analytics
  • Site optimalisatie

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag een strategiecall aan. We laten je zien hoe jouw organisatie kan profiteren van online marketing en geven je praktische tips.

 

Zij gingen je voor