Beter vindbaar worden 

Potentiële klanten moeten je zien

Binnen B2B marketing is vindbaarheid binnen zoekmachines van enorm belang. Meer dan 70% van de B2B kopers start hun reis met een zoekopdracht binnen Google.

Je moet er dan ook staan wanneer een potentiële klant op zoek is naar jouw product of dienst. Wij helpen jou met de vindbaarheid van je website zodat je in beeld komt bij potentiële klanten.

Benieuwd naar meer? Laten we dan even bellen!

“Fellowfish heeft ons fantastisch geholpen bij het vinden van (potentiële) klanten, met goede, snelle en to the point adviezen en een heldere en effectieve visie op online marketing. Exact wat wij zochten.”

Vindbaarheid in het kort

Je potentiële klanten zijn op zoek naar jouw dienst. Daar wil je dus staan. Maar wat zoekt men nu precies en hoe kom ik terecht op de eerste pagina van Google? We vertellen je er graag alles over.

Start met onderzoek

Voordat je beter vindbaar kan worden dien je te weten waarop gezocht wordt door jouw doelgroep.

Om daarachter te komen starten we met een buyer persona. Daarin stellen we samen met jou vast wie je doelgroep is en welke problemen zij ervaren. Op die manier hebben we gerichte indicaties van zoekwoorden.

Op basis van deze indicaties starten we een uitgebreid onderzoek. Met slimme marketingtools bekijken we welke zoekwoorden vaak worden ingetypt.

Zodra we weten welke problemen jouw doelgroep ervaart en welke zoektermen worden ingevoerd is het tijd voor een content planning. We brengen in kaart welke content gemaakt dient te worden en hoe deze wordt opgesteld voor optimale vindbaarheid.

Sterke content

Zonder content kan je niet gevonden worden. Fellowfish verzorgt sterke content in de vorm van blogs, pagina’s, whitepapers en ga zo maar door. Alles om jouw website vindbaar te maken.

Dit doen we op basis van de content planning die we eerder beschreven. Op die manier weet je zeker dat je content (1) vindbaar wordt in zoekmachines en (2) ook daadwerkelijk bezoekers overtuigt van jouw meerwaarde.

Bezoekers op zich is geen doel

Vaak horen we van potentiële klanten dat zij meer bezoekers willen. Op zichzelf is dat in onze ogen geen doel. Je bent op zoek naar meer relevante bezoekers en wil dat deze bezoekers leads worden!

Om dat te doen verzorgen we niet alleen sterke content maar optimaliseren we deze voor leadgeneratie!

Hoe Fellowfish je helpt met vindbaarheid

Als je in beeld wenst te komen bij je doelgroep heb je een sterke partner nodig. Optimaliseren van een website is niet iets wat iedereen zomaar even doet. Bij Fellowfish weten hoe we dit moeten aanpakken. Om jouw website beter vindbaar optimaliseren we deze voor zoekmachines. Daarnaast zorgen we ervoor dat er niet alleen meer bezoekers komen, maar dat deze bezoekers ook lead worden.

B2B marketingbureau fellowfish google partner badge

Wat wij doen om je website vindbaar te maken:

  • Een uitgebreid zoekwoordonderzoek
  • On-page optimalisatie
  • Krachtige content o.b.v. zoekwoorden
  • Backlinks bouwen voor autoriteit

Case: Leadgeneratie voor Fair Leadership Company

  • LinkedIn adverteren
  • Google Adwords
  • Site optimalisatie

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag een strategiecall aan. We laten je zien hoe jouw organisatie kan profiteren van online marketing en geven je praktische tips.

 

Zij gingen je voor