Contentmarketing

Is content king?

Is content king? Is content key? Deze vragen krijgen we als contentspecialist regelmatig. Onze mening? Binnen online marketing is niets “king”. Het gaat allemaal om online aanwezigheid op het juiste moment op de juiste plaats, en met het juiste bericht. Is content key dan? Ja, absoluut!

Het is voor bedrijven anno nu niet meer denkbaar om niet online zichtbaar te zijn. De online concurrentie neemt echter in hoog tempo toe. Om de concurrentie voor te blijven is het noodzakelijk hen te bereiken met het juiste bericht. Met sterke content spreek je de klant aan en zorgt er voor dat jouw bedrijf de concurrentie aftroeft.

Benieuwd naar meer? Laten we dan even bellen!

“Inmiddels is FellowFish een aantal jaar aan de slag als extern SEO specialist voor Matrabike. Een transparante en professionele organisatie op het gebied van SEO. Fantastische resultaten behaald voor Matrabike op de Nederlandse en Belgische markt…”

Content anno nu

De tijden van koude acquisitie zijn voorbij. Men vindt het irritant, ook outbound marketing (salesgerichte advertenties) zijn niet meer van deze tijd. Personen negeren deze advertenties onbewust of hebben zelfs een adblocker geïnstalleerd.

Daarom is het belangrijk dat personen jouw advertenties willen zien. Dit bereik je door behulpzame content te maken. Informeer je doelgroep en lever waardevolle informatie. Op die manier gaan ze je vertrouwen. Marketing met content is hoe het moet.

Content voor vindbaarheid

Vandaag de dag is content enorm belangrijk voor de vindbaarheid van jouw website in zoekmachines als Google. Zonder sterke content-marketing kan je een hoge score wel vergeten. En daarmee dus een hoop potentiële klanten. We zorgen ervoor dat jouw teksten niet alleen fijn lezen voor de klant, maar ook dat ze geoptimaliseerd zijn voor de zoekmachines.

Fellowfish en contentmarketing?

Wij weten hoe je sterke content maakt, maar zoals gezegd; met sterke content alleen ben je er nog niet. Onze content is daarom ook:

  • Geoptimaliseerd voor zoekmachines
  • Overtuigend en leidend voor de bezoeker om lead te worden

Om een complete aanpak voor B2B marketing te kunnen vormen heb je diverse soorten content nodig. Wij voorzien je van onderstaande soorten content zodat jouw website vindbaar wordt en je van bezoekers leads kan maken.

  • Krachtige teksten voor je site
  • Blogartikelen
  • Whitepapers en e-books

Case: Content en SEO voor Matrabike

  • Contentadvies
  • Contentcreatie
  • Site optimalisatie

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag een strategiecall aan. We laten je zien hoe jouw organisatie kan profiteren van online marketing en geven je praktische tips.

 

Zij gingen je voor