Display adverteren

In het kort

Met display-marketing kunnen jouw banners worden vertoond op websites van derden. Je betaalt hiervoor enkel als een bezoeker daadwerkelijk klikt op uw advertentie! Het grootste netwerk voor display-marketing wordt beheerd via Google Adwords.

Wij werken dan ook met dit netwerk. Door de enorm gerichte mogelijkheden voor targeting haalt Google Display vaak erg hoge rendementen! Een echte must voor een organisatie die online het verschil wil maken!

Natuurlijk is Fellowfish gecertificeerd voor Google Display zodat jij weet dat jouw campagne in goede handen is! Wij zorgen voor de juiste banners, op het juiste tijdstip en op de juiste plaats!

Benieuwd naar meer? Laten we dan even bellen!

“Fellowfish heeft in een korte tijd weten te bereiken wat de gemiddelde adwords specialist van zou dromen. Door een heldere en aandachtige aanpak hebben wij grote stappen gemaakt in het toch wel complexe web van adwords.”

De mogelijkheden van display

Google Display geeft je de mogelijkheid om nieuwe klanten te bereiken. Door banners, tekstadvertenties, video’s en HTML banners in te zetten breng je jouw bericht gericht bij prospects. De mogelijkheden op het gebied van targeting zijn bij display adverteren vrijwel oneindig. Je kan ervoor kiezen je doelgroep te filteren op basis van demografische kenmerken zoals leeftijd of geslacht.

Wil je een stapje verder gaan dan voegen wij hier interessecategorieën aan toe of laten we de banners enkel zien aan personen die woonachtig zijn op een bepaalde locatie. De ultieme precisie kan worden bereikt door ervoor te zorgen dat jouw banners enkel vertoond worden op specifieke websites die wij samen met jou kiezen.

Retargeting

Heb je veel bezoekers op je website zonder veel leads te scoren? Dan is retargeting via display adverteren de beste oplossing. Wij bouwen een lijst op met bezoekers van jouw website. Deze krijgen dan later jouw advertenties te zien op andere websites. Op die manier komen ze vaker bij je terug en wordt alsnog de aankoop gedaan!

Fellowfish voor jouw display advertenties?

Het belang van display adverteren via het Google netwerk is dus groot. Maar de resultaten komen alleen wanneer deze campagnes ook goed worden beheerd.

Fellowfish heeft ruime ervaring met het beheren van Display campagnes en dit verzorgen we dan ook voor diverse (erg tevreden) klanten.

We gaan altijd voor het maximale resultaat en zijn niet bang om een stapje (of twee) extra te zetten voor onze klanten. Daarom halen wij resultaat waar anderen stranden.

Je campagne wordt altijd beheerd door een ervaren en gecertificeerd marketeer. Zo ben jij verzekerd van optimaal rendement op jouw Google display campagnes!

Case: Adwords en display voor Van Rijn Tuinoplossingen

  • Google Display
  • Google Adwords
  • Site optimalisatie

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag een strategiecall aan. We laten je zien hoe jouw organisatie kan profiteren van online marketing en geven je praktische tips.

 

Zij gingen je voor