Ervaringen van klanten

We krijgen een 9,8 van ze!

We zetten graag een paar stappen extra voor onze klanten. Wij geloven in een langdurige samenwerking. Als we een paar stappen extra zetten voor onze klanten en het gewenste resultaat behalen, dan blijven ze.

“Eerder nam ik afscheid van 5 online marketingbureaus die onvoldoende bijdroegen aan de groei van mijn bedrijf. De samenwerking met FellowFish sinds begin 2019 is dan ook een hele verademing. Remco neemt zijn werk en klanten uiterst serieus en is punctueel, proactief en snel in communicatie. Hij behandelt jouw Adwordsaccount met aandacht en is de ideale sparringspartner voor jouw online activiteiten. Mede door zijn inspanningen is ons doelgroepbereik verbeterd en dat leidt tot een groeiend bedrijfsresultaat.”

Chris, Mede-Eigenaar van Rijn Tuinoplossingen

“Inmiddels is FellowFish een aantal jaar aan de slag als extern SEO specialist voor Matrabike. FellowFish is een transparant en professionele organisatie op het gebied van SEO. FellowFish heeft fantastische resultaten behaald voor Matrabike op de Nederlandse en Belgische markt met het inzetten van de juiste campagnes maar is ook een strategische partner voor het bredere spectrum van online marketing.”

Remco Obbing, Marketing Manager bij Matrabike

“In het ondoordingbare woud wat Online marketing is, heb je aan Fellowfish een goede begeleider. Zowel onze website (SEO) als de strategie en uitvoering voor LinkedIn is voor ons belangrijk en Remco van Fellowfish heeft dit in de vingers.

Er zijn goede afspraken te maken over wat je prima zelf kan doen en wat je beter aan de expert over kan laten. Het gaat duidelijk om de relatie en niet om snelle centen en dat zorgt voor een prettige samenwerking.”

Aldo de Beunje, Eigenaar Digiweten

“Fellowfish heeft ons fantastisch geholpen bij het vinden van (potentiële) klanten, met goede, snelle en to the point adviezen en een heldere en effectieve visie op online marketing. Exact wat wij zochten.”

Ruud Hendrikx, Eigenaar Fair Leadership Company

“Fellowfish heeft in een korte tijd weten te bereiken wat de gemiddelde adwords specialist van zou dromen. Door een heldere en aandachtige aanpak hebben wij grote stappen gemaakt in het toch wel complexe web van adwords.”

Mees, Eigenaar Plukkup

“De samenwerking met Fellowfish verloopt helemaal goed: erg flexibel, altijd bereid om ondersteuning te bieden en kundig. Voor wie een goed marketingbureau zoekt met verstand van zaken over bijvoorbeeld Adwords, zit bij Fellowfish juist!”

Djune Klaassen, Marketeer bij Matrabike

“Zeer gedreven marketeers en super behulpzaam. Staan altijd razend snel voor je klaar. Door het enthousiasme is alles snel geregeld en niks is te veel of onmogelijk. Er wordt altijd een oplossing gevonden. Fijn om mee samen te werken, te sparren en acties te ondernemen.”

Wenche Kwinten, Eigenaresse

“Door de samenwerking met Fellowfish kan Studio Paspoort haar klanten meer digitale service bieden.”

Wally van de Pas, Eigenaar Studio Paspoort

“Erg tevreden met onze samenwerking. Zijn onderzoek en advies slaat de spijkers op zijn kop. Wij vonden het fijn dat we voor vragen of extra uitleg altijd bij Fellowfish terecht kunnen. Kundig en goed bereikbaar. Echt een topper !”

Kelly Papavoine, Eigenaresse Pixgrade

Zij gingen je voor

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag een strategiecall aan. We laten je zien hoe jouw organisatie kan profiteren van online marketing en geven je praktische tips.