LinkedIn adverteren

B2B leadgeneratie met LinkedIn

Wil jij meer leads voor je B2B organisatie? Of wil je top-of-mind blijven bij potentiële klanten? Dan is adverteren op LinkedIn dé oplossing.

Miljoenen Nederlanders zijn dagelijks actief op het grootste zakelijke netwerk. Het grote voordeel van adverteren op LinkedIn is dat de personen die jouw advertentie zien op dat moment bezig zijn met netwerken. Bereik B2B kopers met een zakelijke mindset op het platform waar zij de voorkeur aan geven.

Benieuwd naar meer? Laten we dan even bellen!

“Fellowfish heeft ons fantastisch geholpen bij het vinden van (potentiële) klanten, met goede, snelle en to the point adviezen en een heldere en effectieve visie op online marketing. Exact wat wij zochten.”

Hét kanaal voor B2B leadgeneratie

De doelgroepen bij LinkedIn ads zijn enorm gericht in te stellen. Je kan aangeven in welke regio je wil targeten, in welke lagen van de organisatie en binnen welke branche, hoe oud je doelgroep is en ga zo maar door. Het is zelfs mogelijk op medewerkers van individuele bedrijven te targeten. Enorm relevant dus! Wel is het erg belangrijk dat deze doelgroep goed wordt ingesteld om “waste” in de campagne te voorkomen.

De mogelijkheden van LinkedIn adverteren

Er zijn diverse advertentietypen mogelijk op LinkedIn Je kan in de rechterbalk worden vertoond, bovenin met een banner of je wordt getoond op de tijdlijn van jouw doelgroep. Dit kan met een advertentie gekoppeld aan een landingspagina op jouw site, of door het “boosten” van geschreven content die interessant is voor jouw doelgroep. In onze ervaring werken de advertenties die getoond worden op de tijdlijn van jouw doelgroep het beste.

Fellowfish voor jouw LinkedIn campagne?

Dagelijks beheren we tientallen LinkedIn campagnes voor onze klanten. En met resultaat. We kennen de best practices en hebben de ervaring om jouw campagne een vliegende start te geven.

Waarom samenwerken met Fellowfish?

  • We krijgen een 9,8 van onze klanten
  • Je wordt altijd geholpen door een ervaren marketeer
  • We hebben honderden effectieve LinkedIn campagnes opgezet voor onze klanten
  • Onze aanpak is persoonlijk, flexibel en informeel

We adviseren je graag over de vele mogelijkheden, neem contact met ons op en we bekijken samen met jou of LinkedIn campagne geschikt is voor je organisatie.

Case: Leadgeneratie voor Fair Leadership Company

  • LinkedIn adverteren
  • Google Adwords
  • Site optimalisatie

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag een strategiecall aan. We laten je zien hoe jouw organisatie kan profiteren van online marketing en geven je praktische tips.

 

Zij gingen je voor