Over ons

Fellowfish is trots op haar klanten, maar natuurlijk willen wij ook dat onze klanten trots zijn op Fellowfish. Onze manier van samenwerken is informeel en open. Vaak zien we dat B2B marketingbureaus erg informeel te werk gaan, wij vinden directe communicatie zonder vlugge praatjes en eindeloze contracten het fijnst.

Ook zijn we zijn niet bang een stapje extra te zetten voor onze klanten. Geen uurtje factuurtje maar gewoon een eerlijk bedrag voor de geleverde dienst. Als je ons belt, gaat niet direct de meter lopen.

Ons doel: Niet het marketingbureau met de meeste klanten, wel met de meest tevreden klanten.

Specialist in B2B

Fellowfish maakt bedrijven online succesvol. Binnen de B2B branche is dat extra lastig. Je hebt te maken met lange salestrajecten en diverse beslissers. Daarom hebben wij ons gespecialiseerd in de B2B branche. Zo kunnen wij onze klanten extra goed helpen!

Door onze ruime ervaring kennen wij de best practices binnen de wereld van online marketing.

B2B marketingbureau fellowfish google partner badge

5 redenen om met ons samen te werken

  • We krijgen een 9,8 van onze klanten!

  • Je wordt altijd geholpen door een specialist met Google certificaten.

  • Fellowfish is Google partner! Zegt genoeg, toch?

  • Geen uurtje-factuurtje, als je ons belt gaat niet direct de meter lopen.

  • Een persoonlijke aanpak. We kennen onze klanten en hun bedrijf en zetten graag een stap (of twee) extra als dat nodig is.

Gratis en vrijblijvend sparren over de kansen voor jouw onderneming? 

Wat klanten zeggen

Inmiddels is FellowFish een aantal jaar aan de slag als extern SEO specialist voor Matrabike. FellowFish heeft fantastische resultaten behaald voor Matrabike op de Nederlandse en Belgische markt met het inzetten van de juiste campagnes maar is ook een strategische partner voor het bredere spectrum van online marketing.

Remco Obbing, Marketing manager, Matrabike

“Fellowfish heeft in een korte tijd weten te bereiken wat de gemiddelde adwords specialist van zou dromen. Door een heldere en aandachtige aanpak hebben wij grote stappen gemaakt in het toch wel complexe web van adwords.”

Mees, Eigenaar, Plukkup

Eerder nam ik afscheid van 5 online marketingbureaus die onvoldoende bijdroegen aan de groei van mijn bedrijf. De samenwerking met FellowFish sinds begin 2019 is dan ook een hele verademing….

Chris, Mede-eigenaar, Van Rijn Tuinoplossingen

Zij gingen je voor

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag een strategiecall aan. We laten je zien hoe jouw organisatie kan profiteren van online marketing en geven je praktische tips.